Ο Ιδανικος Προορισμος

στην Αγία Πελαγία

Τούτος ο βλογημένος τόπος που ζούμε, αποτέλεσε και αποτελεί, δημιουργική έμπνευση, πνοή, αγάπη και πιστό έρωτα για μένα. Αγνές πρώτες ύλες, διατροφικός πλούτος, φρεσκάδα προϊόντων γης και θάλασσας, όλα αυτά με παρακινούν να συνεχίσω πιστά ερωτευμένος, μαγειρεύοντας με πολύτιμο συστατικό την μεγάλη φαντασία σε τούτο το γοητευτικό, γαστριμαργικό ταξίδι μου.


Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συνεργάτες, που με τη δική τους σημαντική βοήθεια, προχωράμε και πραγματοποιούμε όλα όσα ονειρευόμαστε παρέα στο γευστικό τούτο οδοιπορικό.


Μαγειρεύουμε για εσάς μόνο με παρθένο ελαιόλαδο, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φρέσκο κρέας, ψάρια και θαλασσινά του Κρητικού πελάγους, αυγά ημέρας, διαλεχτά λαχανικά εποχής, επιλεγμένα τυριά και καπνιστά αλλαντικά, κρασιά, θαλασσινό αλάτι, βότανα και μπαχάρια, θυμαρίσιο μέλι, όσπρια και καρπούς της μάνας γης, χανιώτικα  παγωτά από φρέσκο γάλα και ενισχύουμε την τοπική παραγωγή αγοράζοντας  προϊόντα από Κρήτες πιστοποιημένους παραγωγούς.

signatureΓια μία μοναδική εκδήλωση, σε ενα εντυπωσιακό σκηνικό με εξαιρετική φυσική ομορφιά. Κάτω από το γαλάζιο ουρανό της Μεσογείου και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Σε όλα τα πιάτα μας χρησιμοποιούμε βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά & αρωματικά βότανα, της E. Kabrianis Family & φυσικό θαλασσινό αλάτι.